Ons Team

Hieronder vind u een overzicht van de leden van ons team en hun specialisaties.

Hopelijk tot ziens in onze gemoedelijke praktijk!

Maikel Bardoel

Maikel Bardoel

Ik ben Maikel Bardoel, oprichter en samen met mijn maat Niels eigenaar van deze praktijk. Geboren in 1972 ben ik de oudste therapeut van onze praktijk. Daarnaast getrouwd met Sonja en vader van twee mannen, Tijn en Max.

Begonnen als kleine praktijk met fysiotherapeuten, zijn we inmiddels gegroeid naar een moderne instelling met een team van negentien, waar we vrijwel alle zorg kunnen bieden die deze tijd vraagt. Één ding is in die jaren niet veranderd en dat is de sfeer. Ik ben er trots op dat we ook nu nog steeds onze patiënten en ook sporters dezelfde aandacht kunnen bieden als toen.

Hopelijk tot ziens!

 

Specialiteit:

Algemeen practicus, Psychosomatische Fysiotherapie, Sportgerelateerde klachten, Knie gewricht, Echografie, Shockwave

niles1

Niels van Lier

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij diverse eerstelijnspraktijken en in een Medisch Therapie Zentrum te Duitsland. Sinds november 2007 ben ik bij de praktijk in Escharen gestart. Om vervolgens in oktober 2009 officieel trotse mede eigenaar te zijn samen met mijn maat Maikel Bardoel.

De uitgebreide specialistische mogelijkheden en enthousiast team maakt het tot een erg prettige werksfeer!

Hopelijk tot ziens!

Specialiteit:

Algemeen practicus, Arbeidsfysiotherapie, Sportgerelateerde klachten, Echografie, Shockwave, Mulligan Concept, lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant

Sonja Bardoel

Sonja Bardoel-Derks

Praktijkmanager

 Vanaf 2006 ben ik werkzaam in deze praktijk. Aanvankelijk 1 dag per week om de administratie op orde te houden. Inmiddels is dit uitgebreid naar 4 dagen per week en ben ik gegroeid in de functie van praktijkmanager. Samen met Maikel, Niels en ons geweldige team organiseer ik de dagelijkse gang van zaken. Een mooie uitdagende taak!

Daarnaast ben ik opgeleid tot (zwangerschap) pilates docente en Tacoyo instructrice. Naast het geven van een wekelijkse zwangerschap pilatesles ben ik als back-up aanwezig voor het overnemen van lessen indien dat nodig is.

Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan onze jongens, creatieve bezigheden zoals schilderen, groendecoraties maken voor de praktijk, de inrichting van ons huis en tuin en wandelen met onze honden.

Anouk van Hoogen

Anouk van Hoogen

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Na 2 jaar werkervaring op te hebben gedaan bij diverse werkgevers zoals Sophia Revalidatie, ben ik aangenomen in Escharen.

De extra verdieping die ik na mijn opleiding heb gedaan is de richting van de centraal neurologische aandoeningen. Te denken aan MS, Parkinson, Parkinsonisme, dementie, CVA. Hierdoor ben ik tevens aangesloten bij parkinsonNet.

Momenteel ben ik vier en een halve dag aan het werk binnen de praktijk. Naast mijn werk doe ik aan hardlopen en spinning.

Hopelijk tot ziens!

Specialiteit:

Algemeen practicus, Centraal Neurologische Aandoeningen, Lid van ParkinsonNet

Annemarie Glas

Annemarie Glas

Mijn naam is Annemarie Glas.
Geboren in 1977 en woonachtig in Malden.

In 2001 heb ik de opleiding voor fysiotherapie afgerond aan de HAN te Nijmegen.
Sinds 2006 ben ik werkzaam binnen deze snelgegroeide praktijk in Escharen.
Dry needling is een van mijn specialisaties. Steeds meer mensen weten de weg naar onze praktijk te vinden voor deze behandeling.
Ook ben ik aangesloten bij Claudicationet. Hierdoor ben ik bevoegd om te werken met mensen die lijden aan Claudicatio Intermittens (etalagebenen).
Verder natuurlijk ook werkzaam als algeheel practicus, waaraan geen naalden en wandelingen te pas komen.

Hopelijk tot ziens in de praktijk!

Specialiteit:

Algemeen practicus, Dry Needling, Lid ClaudicatioNet

Linda Arts

Linda Arts

Mijn naam is Linda Arts. Samen met mijn man en dochters woon ik in Grave. In juni 2007 ben ik, in Rotterdam, afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik ben toen begonnen bij een praktijk in Rijswijk, waar ik gewerkt heb totdat we naar Grave verhuisden in 2010.

Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met de opleiding tot oedeemtherapeute en deze opleiding heb ik in 2008 succesvol afgerond. Aansluitend ben ik de Masteropleiding kinderfysiotherapeute gaan volgen en deze studie is in 2012 afgerond.

Sinds september 2013 werk ik met veel plezier bij Bardoel – van Lier

Tot ziens in de praktijk!

Specialiteit:

Algemeen practicus, Kinderfysiotherapeute (tevens plas -en poepproblemen / zindelijkheid), Oedeemtherapeute

Whitney Steenhuizen

Whitney Steenhuizen

Hallo,

Mijn naam is Whitney Steenhuizen ben geboren in 1989 en woonachtig in Grave. Ik ben sinds januari 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen(HAN) als fysiotherapeut.

Direct na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan bij fysiotherapie praktijk Bardoel van Lier.

Ondertussen werk ik hier alweer ruim 2 jaar met veel plezier.

Binnen de praktijk richt ik mij op een aantal preventieve trainingen zoals pilates en medical fitness en daarnaast behandel ik ook fysiotherapie patiënten individueel. In 2011 ben ik dan ook erkend pilates docente. Ik geef nu inmiddels les aan 3 groepen en doe dit met veel enthousiasme.

Vanaf september 2013 ben ik gestart met de Master opleiding Geriatrie Fysiotherapie. Deze opleiding ga ik volgen op Avans Hogeschool in Breda.

Tijdens deze opleiding zal ik me gaan specialiseren binnen de ouderenzorg. Iets wat deze tijd steeds meer van pas zal komen met de vergrijzing in Nederland.

 

Specialiteit:

Algemeen practicus, Geriatrie fysiotherapeute in opleiding, Oncofit, Pilates -en Tacoyo docente

IMG_1169

Astrid Roelofs

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN te Nijmegen. De eerste stage van deze opleiding heb ik in januari 2013 afgerond bij praktijk Bardoel – van Lier.

Na de opleiding heb ik in verschillende 1e-lijns praktijken werkervaring op gedaan. In november 2015 werd ik gevraagd voor een waarneming van drie weken, waar ik direct ‘ja’ op zei. Een contract heeft deze waarneming opgevolgd.

Het werken met sporters van alle leeftijden en alle niveaus spreekt mij zeer aan. Gedurende een seizoen ben ik fysiotherapeut geweest van een volleybalteam, dat speelde in de Eredivisie. Mijn enthousiasme in het werk groeide en deed mij besluiten te starten met de master opleiding sport fysiotherapie aan de Avans+ te Breda. Deze opleiding hoop ik in juni 2018 af te ronden.

Naast het werk met sporters pas ik ook de reguliere fysiotherapie toe in de praktijk en ben ik werkzaam in Residentie Mariëndaal te Velp.

Specialiteit:

Algemeen practicus, Master Sportfysiotherapie i.o.

IMG_1171

Ingrid Arts

Ik ben Ingrid Arts .Woonachtig in Cuijk. Getrouwd met Guus Arts ,eigenaar van slijterij Gall en Gall in Cuijk. Wij hebben 3 fijne kinderen.

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. In mijn werk als fysiotherapeut merkte ik , dat ik extra voldoening kreeg uit de contacten met de patiënt met de chronische en /of complexe klachten. Hierdoor ben ik mij gaan specialiseren als oedeemfysiotherapeut waarbij oncologie en oncologische revalidatie ook sterk naar voren komt. Daarnaast heb ik als speciaal interessegebied de behandeling van bekken klachten met name: functiestoornissen van de bekkenbodem zoals incontinentie en zwangerschap gerelateerde klachten. Om feeling te blijven houden met het mooie vak als fysiotherapeut  werk ik ook nog steeds  als algemeen practicus.

Naast mijn werk als fysiotherapeut was ik tot eind 2017 actief lid en oud-bestuurder van de NVFL (Nederlandse vereniging van fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologie). In 2017 was ik voorzitter van het jubileumcongres van de NVFL.

Ik heb in meerdere praktijken gewerkt in Duitsland en Nederland. Ik ben blij met mijn werk  bij Fysiotherapie Bardoel en van Lier. Dichtbij huis met enthousiaste collega’s en patiënten, waarbij ik mijn passie voor het vak ten volle kan uitoefenen.

Ik hoop u te mogen begroeten.

Specialiteit:

Algemeen practicus, oedeemfysiotherapeut, bekken gerelateerde klachten

Jesse Schonenberg

Jesse Schonenberg

Ik ben Jesse Schonenberg.

Ik ben in Juli afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN te Nijmegen.
Sinds november 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapieprakijk Bardoel- van Lier.

Op dinsdagen en vrijdagen werk ik vanuit “de Wis” in Langenboom en op zaterdagen ben ik werkzaam op de praktijk in Escharen.

Tijdens mijn studie heb ik de richting Muskuloskeletale Revalidatie gekozen, waarbij ik me voornamelijk bezig hield met orthopedische problemen aan het bewegingsapparaat. Daarbij moet je denken aan sportblessures, knieprotheses, heupprotheses en spier- en peesblessures.

Daarnaast heb ik de minor Sport Performance Enhancement gedaan, waar ik ervaring heb opgedaan met fysiotherapie bij topsporters.

Specialiteit:

Algemeen practicus, Muskuloskeletale Revalidatie

Leonie Derksen

Leonie Derksen

Mijn naam is Leonie Derksen, ik ben op 19 augustus 1989 geboren in Escharen waar ik ook ben opgegroeid en momenteel nog steeds woon. Na de middelbare ben ik naar het CIOS gegaan, omdat ik altijd al veel affiniteit met sport gehad heb. Toen ik in het laatste jaar van die opleiding stage moest gaan lopen heb ik fysiotherapiepraktijk Bardoel – van Lier benaderd, omdat ik graag wilde uitzoeken of het vak van fysiotherapeut aan mij besteed zou zijn en ik hier de kans had om het oriënteren te combineren met het begeleiden van de sportgroepen in de fitness. Na mijn stage bleef ik zo nu en dan invalwerk doen ben en ik inderdaad gestart met de opleiding fysiotherapie, HAN in Nijmegen. Welke ik inmiddels met succes heb afgerond!

Eind 2011 werd ik gevraagd of ik geïnteresseerd was om bij hen in de praktijk Pilateslessen te gaan geven, dit leek me een unieke kans om naast mijn studie een bijbaantje te hebben in de richting van mijn toekomstige vakgebied, ook had ik het geven van groepslessen zoals ik dat in het verleden gedaan heb behoorlijk gemist. In januari 2012 ben ik gestart met de Pilatesopleiding die ik succesvol volbracht en een maand later ben ik begonnen met het verzorgen van de Pilateslessen op dinsdag- en woensdagavond. Daarnaast begeleid ik met veel plezier eens in de 2 weken de maandagavondgroepen in de fitness.

Specialiteit:

Algemeen practicus, Medisch fitness, Pilates en Cardio Pilates docente

Marieke Graat

Marieke Graat

Mijn naam is Marieke Graat. Ik woon samen met mijn vriend en onze drie kinderen in Sambeek. In mijn vrije tijd speel ik graag klarinet. In juli 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Nijmegen.

Na het behalen van mijn diploma heb ik als waarneemster in verschillende praktijken gewerkt. Hierna ben ik terecht gekomen in een particuliere praktijk in Duitsland, waar ik een jaar werkzaam ben geweest. Vanaf oktober 2009 ben ik werkzaam bij fysiotherapiepraktijk Bardoel en van Lier, waar ik met veel plezier werk.

In 2012 heb ik mijn masteropleiding kinderfysiotherapie behaald aan de Hogeschool Avans+ in Breda. Daarnaast heb ik de opleiding sensorische informatieverwerking behaald in 2016.

Een kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van het bewegend functioneren van kinderen en jeugdigen tussen 0 en 18 jaar. Mijn uitdaging hierin is door spelenderwijs te oefenen en daarnaast het geven van adviezen, de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van het kind te vergroten.

Specialiteit:

Algemeen practicus, Kinderfysiotherapeut, SI therapeut.

IMG_5555

Noëlle Nillessen

Mijn naam is Noëlle Nillessen. Ik ben geboren in 1991 te Boxmeer. Momenteel ben ik woonachtig in Nijmegen. In 2012 heb ik de opleiding Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) in Arnhem afgerond. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

In mijn vrije tijd ben ik trainster bij de turnvereniging van Boxmeer, daar geef ik les aan meisjes van de selectiegroep.  Zelf doe ik twee keer per week Crossfit.

Als fysiotherapeut ben ik breed georiënteerd en geïnteresseerd in verschillende klachten en  gezondheidsproblematiek. Door mijn sportieve achtergrond vind ik het leuk om andere in beweging te krijgen.

Sinds juni 2017 werk ik met veel plezier bij Bardoel- van Lier.

Tot in de praktijk.

Groetjes Noelle
Specialiteit:

Algemeen practicus,

Angelique Koninkx

Angelique Koninkx

Hoi, mijn naam is Angelique Koninkx, ik ben moeder van 3 kinderen en woon in Grave.
Sinds november 2011 werk ik met veel plezier bij fysiotherapiepraktijk Bardoel-van Lier als receptioniste/administratief medewerkster.
Je ziet mij op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag aan de receptie!

Jeanne Rutjes

Jeanne Rutjes

 

Mijn naam is Jeanne Rutjes- Roefs. Ik ben getrouwd met Jules en samen hebben wij twee dochters, Anne en Elise. Mijn lagere schooltijd heb ik in Escharen op de St.- Franciscusschool/De Ester doorgebracht. Na de HAVO, gevolgd op De Griend in Grave, heb ik 2 jaar gewerkt als groepsleidster en een half jaar als klassenassistente bij meervoudig, visueel gehandicapte kinderen op Theofaan, het tegenwoordige Visio. Hierna heb ik ruim 25 jaar gewerkt in de boekhandel in Grave. In juli 2010 verruilde ik deze baan om met veel plezier hier in de praktijk te kunnen beginnen als receptioniste/administratief medewerkster. Ik werk op maandag, woensdagmiddag, donderdagmiddag èn zaterdagochtend. In mijn vrije tijd speel ik orgel bij het JCH en besteed ik tijd aan schrijven en kalligraferen. Ook kook ik graag voor familie en vrienden.

 

Kelly op t Veld

Kelly Op ’t Veld

Hallo!

Mijn naam is Kelly Op ’t Veld, ik ben geboren op 12 december 1993 in Escharen.

In 2012 heb ik de opleiding Toezicht en Veiligheid afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Sport & Beweging Coördinator niveau 4 te ’s Hertogenbosch en zit in het laatste jaar. Tevens volg ik de specialisatie Sportmassage. Tevens heb ik de certificaten voor Perfect Pilates trainer 1, Tacoyo en power van club Joy behaald.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij Estria en werk met veel plezier en uitdaging hier bij Fysiotherapie praktijk Bardoel – van Lier. Daarnaast maak ik de nodige uren bij Brownies en Downies te Wijchen en geef ik dansmarieke les bij de Pieperknallers.

Hopelijk tot ziens!

Specialiteit:

Pilates docente, Medisch Fitness en Tacoyo

Miriam Rutten

Miriam Rutten

Specialiteit:

Administratief medewerkster

Satka Tiganj

Satka Tiganj

Ik ben Satka,  interieurverzorgster van de praktijk. Ik breng hier tien uur per week door om ervoor te zorgen dat alles er netjes en schoon uitziet. Dat vinden we een zeer belangrijk aspect!  Ik ben getrouwd en  moeder van twee kinderen, een zoon en een dochter. En ben woonachtig in Grave.

Teun Selten

Teun Selten

Specialiteit:

Technisch onderhoud